Εξωτερική & Εσωτερική Θερμομόνωση

  Horisma | Γυψοσανίδες - Εξωτερική & Εσωτερική Θερμομόνωση Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία μας “HORISMA” η οποία εδρεύει Ξενοφώντος 26 στο Νιγρίτα Σερρών, δραστηριοποιείτε στον τομέα των θερμομονώσεων και πραγματοποιούμε εσωτερικές και εξωτερικές θερμομονώσεις με μέγιστα αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια σε όλη την πόλη των Σερρών, καθώς και σε όλη την Ελλάδα.

  Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό, κάθε εργασία σχετική με θερμομόνωση και εγγυόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα, τόσο σε εφαρμογές εξωτερικής θερμομόνωσης, όσο και εσωτερικής θερμομόνωσης.

  Η εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων του κτιρίου είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στους κατακόρυφους εξωτερικούς τοίχους. Ανάλογα την παλαιότητα του κτιρίου και την ενεργειακή του κλάση χρησιμοποιούμε και τα ανάλογα υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης.

  Η εσωτερική θερμομόνωση μπορεί να δώσει ολοκληρωμένη θερμομόνωση στο χώρο σας, καθώς υπάρχουν λύσεις για όλα τα στοιχεία των κτιρίων με άριστα χαρακτηριστικά συντελεστών θερμοπερατότητας.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση της εξωτερικής και εσωτερικής θερμομόνωσης, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά για θερμομόνωση χωρίς απώλειες και στις καλύτερες τιμές της αγοράς

  Πραγματοποιούμε εργασίες στις Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς, Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
  © 2019. All Rights Reserved.