Εξωτερική & Εσωτερική Θερμομόνωση

Horisma | Γυψοσανίδες - Εξωτερική & Εσωτερική Θερμομόνωση Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας “HORISMA” η οποία εδρεύει Ξενοφώντος 26 στο Νιγρίτα Σερρών, δραστηριοποιείτε στον τομέα των θερμομονώσεων και πραγματοποιούμε εσωτερικές και εξωτερικές θερμομονώσεις με μέγιστα αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια σε όλη την πόλη των Σερρών, καθώς και σε όλη την Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό, κάθε εργασία σχετική με θερμομόνωση και εγγυόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα, τόσο σε εφαρμογές εξωτερικής θερμομόνωσης, όσο και εσωτερικής θερμομόνωσης.

Η εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων του κτιρίου είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στους κατακόρυφους εξωτερικούς τοίχους. Ανάλογα την παλαιότητα του κτιρίου και την ενεργειακή του κλάση χρησιμοποιούμε και τα ανάλογα υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης.

Η εσωτερική θερμομόνωση μπορεί να δώσει ολοκληρωμένη θερμομόνωση στο χώρο σας, καθώς υπάρχουν λύσεις για όλα τα στοιχεία των κτιρίων με άριστα χαρακτηριστικά συντελεστών θερμοπερατότητας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση της εξωτερικής και εσωτερικής θερμομόνωσης, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά για θερμομόνωση χωρίς απώλειες και στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Πραγματοποιούμε εργασίες στις Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς, Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Γιατί να προτιμήσουμε την μόνωση με γυψοσανίδες

Το μεγάλο πλεονέκτημα της μόνωσης με γυψοσανίδα είναι ότι αυτή τοποθετείται στο εσωτερικό του κτιρίου ή του χώρου σας. Αυτό σημαινει απλοποιηση ολων των διαιδκασιων. Επιπλέον, χάρη στην εύκολη εφαρμογή της εν λόγω μόνωσης η όλη διαδικασία θα διαρκέσει μόλις μερικές ημέρες το πολύ, χωρίς να είναι απαραίτητο να λείπετε τελείως από το σπίτι μέχρι το πέρας των εργασιών.

Επιπλέον, λόγω της έλλειψης σκαλωσιάς αλλά και των σχετικά χαμηλών τιμών των γυψοσανίδων και των άλλων υλικών που μπορεί να χρειαστούν για τη θερμομόνωση του χώρου, το κόστος της όλης διαδικασίας είναι πολύ μικρότερο από αυτό της εξωτερικής μόνωσης.

© 2019. All Rights Reserved.